ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΚΟΥΔΗΣ - Καλαμαριά Αλλιώς | Μαζί Δημιουργούμε το Μέλλον | Email: kalamaria.alliws@gmail.com
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γ. Μυλόπουλο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γ. Μυλόπουλο

Ο συνδυασμός μας Καλαμαριά Αλλιώς βρέθηκε στα γραφεία της Αττικό Μετρό και συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γιάννης Α. Μυλόπουλος για την επέκταση του μετρό στην Καλαμαριά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την τοπική κοινωνία.

Χρειαζόμαστε ένα συνολικό σχέδιο προκειμένου ο λαός της Καλαμαριάς να απολαύσει τα οφέλη από τη λειτουργία του Μετρό. Η διοίκηση του Δήμου δεν έχει εκμεταλευτεί την ευκαιρία που υπάρχει και δεν έχει προβεί ούτε στις στοιχειώδεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να συνταχθεί ένα σχέδιο συνολικής ανάπτυξης γύρω από τις στάσεις του Μετρό, που να λαμβάνει υπόψη τη μεταφορά των δημοτών μας, την προσβασιμότητα στις στάσεις του Μετρό, την ανάδειξη της ιστορίας της Καλαμαριάς αλλά και τη δημιουργία χώρων συνάθροισης και καθημερινής δραστηριότητας των πολιτών.

Από την πλευρά μας θεωρούμε αναγκαία τη δημιουργία επιτροπής, όπου ο Δήμος μας, από κοινού με την Αττικό Μετρό και τον Ο.Σ.Ε.Θ. θα σχεδιάσει, με τη συμμετοχή των πολιτών της Καλαμαριάς, την ανάπτυξη των περιοχών γύρω από τις στάσεις του Μετρό με γνώμονα πάντα τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Κλεισιμο