ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΚΟΥΔΗΣ - Καλαμαριά Αλλιώς | Μαζί Δημιουργούμε το Μέλλον | Email: kalamaria.alliws@gmail.com
Ανακοίνωση για την κάθοδο της Χ.Α. στο δήμο Καλαμαριάς

Ανακοίνωση για την κάθοδο της Χ.Α. στο δήμο Καλαμαριάς

Η κάθοδος ενός συνδυασμού που υποστηρίζεται από την Χρυσή Αυγή μόνο οργή μπορεί να δημιουργήσει. Η εγκληματική αυτή οργάνωση που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, που επιτέθηκε αμέτρητες φορές σε πρόσφυγες και μετανάστες και έστησε ενέδρες σε λοατκι+ άτομα δεν έχει καμία θέση στην προσφυγική Καλαμαριά.
Σήμερα δοκιμάζεται η τοπική μας ιστορία αλλά και η συλλογική μας μνήμη. Όλοι εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε ή ήρθαμε σε αυτή την πόλη, οφείλουμε πάντοτε να θυμόμαστε το παρελθόν της, ένα παρελθόν που πρέπει να διδάσκει ότι στην Καλαμαριά της προσφυγιάς δεν χωράνε ρατσιστές και μισαλλόδοξοι. Δεν χωράνε ούτε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά ούτε και στην καθημερινότητα μας, στις συνοικίες και τις γειτονιές μας.

Οι πολίτες της Καλαμαριάς σταμάτησαν την εθνικιστική φιέστα στο Κόδρα. Οι πολίτες της Καλαμαριάς να βρεθούν ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό.
Εμείς, σήμερα, τώρα, στην Καλαμαριά να μην αφήσουμε να δοθεί ούτε σπιθαμή χώρου στους νοσταλγούς των πιο σκοτεινών σελίδων της ανθρώπινης ιστορίας.

Δημιουργούμε το Μέλλον
Καλαμαριά Αλλιώς

Κλεισιμο