ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΚΟΥΔΗΣ - Καλαμαριά Αλλιώς | Μαζί Δημιουργούμε το Μέλλον | Email: kalamaria.alliws@gmail.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Η κυβέρνηση της ΝΔ πιστή στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές προσπαθεί να μας πείσει ότι οι ιδιώτες θα φέρουν την ανάπτυξη. Επιλέγει λοιπόν να πλήξει καίριες για την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών υπηρεσίες των ΟΤΑ, όπως η καθαριότητα, το πράσινο και ο ηλεκτροφωτισμός.

Είναι πασίδηλο ότι οι υπηρεσίες αυτές στα χέρια των εργολάβων θα αποκτήσουν αυξημένο κόστος ενώ έχει αποδειχθεί εκ των πραγμάτων ότι θα υποβαθμιστεί η ποιότητα τους. Η ευρωπαϊκή και διεθνής εμπειρία βρίσκεται στον αντίποδα των σχεδίων της κυβέρνησης, καθώς καταγράφεται διαρκώς μια τάση επαναφοράς των υπηρε-σιών κοινής ωφέλειας σε δημοτικό και δημόσιο έλεγχο.

Εμείς ως δημοτική κίνηση «Καλαμαριά Αλλιώς» τασσόμαστε κατά του άρθρου 179 του «αναπτυξιακού» πολυνομοσχεδίου που οδηγεί τις υπηρεσίες των Δήμων στα χέρια των ιδιωτών, ζητάμε την στήριξη των υπηρεσιών και συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα των εργαζόμενων των Δήμων για την απόσυρση του άρθρου 179.

Καλούμε την δημοτική αρχή της πόλης μας να ξεκαθαρίσει τη θέση της και δεσμευόμαστε να ζητήσουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την συζήτηση και ψήφιση ψηφίσματος για την απόσυρση του άρθρου αυτού.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο
Κλεισιμο